Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /data/www/14998/psaci_cz/microsonic/wp-includes/plugin.php on line 546

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /data/www/14998/psaci_cz/microsonic/wp-includes/plugin.php on line 546
Jak jsem byl na tiskové konferenci @O2_cz o #O2guruCZ (zadarmo a bylo to fajn:) |

Jak jsem byl na tiskové konferenci @O2_cz o #O2guruCZ (zadarmo a bylo to fajn:)

Z nějakých záhadných a nepochopitelných důvodů si mě zřejmě oblíbili členové Guru teamu společnosti O2 a pozvali mě na jejich tiskovou konferenci, kde se měla představit nová koncepce Guruování. Zprvu jsem si tedy myslel, že je to nějaká finta a kdesi za rohem dostanu přes držku – čemuž bych se opravdu vůbec nedivil. Nicméně pozvání dostalo i pár dalších twitteristů, včetně mé @Kassycky (u ní to ale chápu, poněvadž ona je alespoň krásná:) a tak jsem šel.

Jak to probíhalo? Po příchodu do Yasmin hotelu nás milé recepční našly na checklistu s přípiskem blogger a poté vpustily do připravené tiskové místnosti. Zde nás mile uvítal mluvčí O2 mistr Hany Farghali a my s Kassyckou jsme se usadili. Na tomhle místě bych chtěl poprvé pochválit parádně připravený catering – došlo na mou oblíbenou Light Colu a hlavně Oranginu!

Po usazení všech pozvaných nám mistr Farghali představil přednášející, některé přísedící a dva připravené O2 Guru, (kteří se zřejmě věnovali hlavně nabíjení vybitých mobilů účastníků :) V tuto chvíli nás na twitteru uvítal i účet O2 a požádal abychom tweetovali o tom, jak se nám tam líbí.

Jako první promluvil pan Jiří Dvorjančanský, který mluvil převážně o penetracích, penetrování a různých dalších způsobech penetrace. Dále vystoupil pan Jan Karas, který všechny pobavil svým výrokem o tom, že díky O2 Gurus už nemusí hodiny vysvětlovat cosi na mobilu své tchyni. Subjektivně hodnoceno byla jeho přednáška nejlepší, nebál se interagovat s publikem a bylo vidět, že to není žádný suchar. Jako poslední promluvil pan Lukáš Antoš. Pro mě osobně byla jeho přednáška velkým zklamáním, protože číst text z prezentace otočený čelem k plátnu a ještě některé části vět opakovat, za to by na střední škole, kam jsem měl tu čest chodit, dostal přinejlepším kopanec do holeně. Jo a asi i četl cosik o tom, že se natáčely jakésik klipy v JAR a že tam bude hrát goldfinger nebo podobná ryba. A že reklamní spot má úžasných 45 sekund. Z toho jsme jistě všichni odvařeni…

Následoval prostor pro otázky a protože se nikdo k ničemu neměl, tak jsem serii dotazů odstartoval já a to dotazem na akci kterou jistě dobře znáte – #uzvimproc. Zeptal jsem se, zda O2 plánuje touto cestou zapůjčovat další NOVÉ smartphony lidem, se kterými komunikují na twitteru, na vyzkoušení. Odpovědi se zhostil pán, který byl představen jako ten-kdo-se-stará-o-data, a odpověděl kladně. Dokonce řekl, že tato akce se velmi osvědčila a proto s ní do budoucna určitě počítá.

Poté se rozhoupali i další účastníci, proběhlo pár dotazů a odpovědí, načež mistr Farghali pustil vtipné home-video z O2 prodejen, kde se jakýsi redaktor ptal lidí na jejich názor na O2 Guru. 99% odpovědí začínalo slovy „TAK URČITĚĚĚĚĚĚ…“ čehož se nedalo nepovšimnout a tak toto video odbouralo i nejsucharštější účastníky tiskovky k bujarému smíchu.

Po skončení této části konferenčky si mě odchytly slečny z O2 Guru Teamu, a příjemně jsme pokecali. Dokonce jsem se dozvěděl, že se možná chystá PENETRACE O2 na další sociální síť, kterou spousta z nás používá. Víc ale prozradit bohužel nesmím, pač jsem o to byl požádán. Ostatně na podrobnosti se budete moct zeptat sami, protože byla přislíbena účast O2 Guru na pražském #4sqDay.

Při odchodu z prezentačky se konalo další příjemné překvapení – každý účastník dostal do ruky O2 igelitku s flašou vína a fleškou (to jako USB flash disk). V mojí tašce jako na potvoru fleška chyběla, nicméně flaška byla a tak se alespoň zmastím xD Na recepci jsme byli nasměrováni k pokročilému pohoštění a zde bych rád podruhé poděkoval za výborně připravený ketering – málokdy se najím zadarmiko tak dobře :-D

Po jídle jsme s Kassyckou ještě jednou zasedli s holkama z O2 Gurus na menší pokec, pořídili fotku pro Kassynčin blog (kde mimojiné čekejte v nejbližších dnech rovněž zápis z jednání) a pak jsme se ještě zastavili u party lidí z twitteru.

Noa pak už jenom konec šmitec a flašky do humidoru! :) Dík za pozvání a zase příště… snad xD

  • http://www.fremy.cz/ fremy

    Nám smartborcům jistě rozšíření povědomí o O2 oznámí na některé z dalších akcí. Takže se těším a doufám, že budu moci zúčastnit.

    • http://microsonic.psaci.cz Záplotník Modrý Nepřehoditelný

      Holky z O2 mi slibovaly, že hezký blogery budou zvát na tiskovky i příště :)

      • http://twitter.com/w0lf_cz Tomáš

        sakra, asi si budu muset založit blog :). Taky bych se na nějakou takovou tiskovku kouknul

  • http://twitter.com/w0lf_cz Tomáš

    povedený článek! kolik lidí cca na tiskovce bylo?

    • http://microsonic.psaci.cz Záplotník Modrý Nepřehoditelný

      Mám pocit že kolem padesáti cca… včetně účinkujících. Díky za pochvalu :)