Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /data/www/14998/psaci_cz/microsonic/wp-includes/plugin.php on line 546

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /data/www/14998/psaci_cz/microsonic/wp-includes/plugin.php on line 546
Jak mě (zase) nasral @slevomat – další klasický #fail |

Jak mě (zase) nasral @slevomat – další klasický #fail

WP_001098

Těpéro vespolek. Skoro to vypadalo, že se letos už nikomu nepodaří nasrat mě natolik abych se obtěžoval psát o tom na blog, co? No a hle, je to tu :)

Jako každej správnej spořínek se nechám čas od času zlákat na nějakou tu „slevu“. Proč ne, mam snad umřít bohatej? No a tak se i nějak stalo, že jsem letos začal konečně využívat služby slevomatu. Něco se povedlo, něco míň (dokonce prý díky mojí zpětný vazbě vylepšili vydávání v kamenný výdejně – čert ví, znovu jsem tam nebyl) a něco mě vyloženě nasralo. Například zcela nedávno se holedbali v emailu, že bude super akce a že prej kindle čtečky a tak, sledujte prej web. No a tak sleduju sleduju a najednou je všech ŠEST (!!!) kindlů v prdeli. Ano, správně tušíte, že šlo opravdu o HROMADNOU akci. Nicméně podle vyjádření slevomatů je všechno v nejlepším pořádku. OK, srát na to, moje prachy dostane někdo kdo je fakt chce.

Začátkem měsíce mě ale zaujala další věc – sleva na vína. Řikam si proč ne, rodiče maj víno rádi, tak jim koupim degusťák jako dárek pod strom. Když už teda je to inzerovaný jako Vánoční balíček 6 luxusních vín, tak by snad ani nemuselo bejt sraní s balením. Navíc dole na stránce hrdě svítí, žeprej
„Slevomat.cz za tuto nabídku ručí garancí 100% spokojenosti“. Tak jo, objednáno, zaplaceno a chystám se vína vyzvednout. Musím se přiznat, že jsem tady udělal chybu, zřejmě po zkušenosti z vinoték, kam nemusíte přijít s ničím a odnášíte si hezky zabalený víno v taštičce… Nešel jsem pro víno s ničím.

Přijdu na „výdejnu“ a ptám se, jestli jsem správně na výdejním místě pro akci ze slevomatu na vína. Pán povidá že ano. Tak říkám: mám tady voucher na Vánoční balíček 6 luxusních vín. Pán na to, že takovýho tam nic nemaj, že prej jenom nějaký vína z Chile, pak ještě jakousik další kombinaci a pak ještě něco. No tak se rozmejšlím a říkám, že se pro jistotu podívám já na slevomat na voucher, jestli nejsem idiot a jestli to čtu z tý SMSky správně. No a po přihlášení na slevomat přes mobil vidím, že opravdu chci Vánoční balíček 6 luxusních vín.

To prej nemaj. No, nakonec MĚ napadá spásná myšlenka zkusit to dohledat podle kódu voucheru. No a hle, já jsem si vlastně objednal vína z Chile! Tak pán dí, že pro to skočí. Po chvíli se vrátil s krabicí, která vypadá že na ní chrápou bezďáci. (Je mi jasný, že jako spořínek nemůžu čekat pětihvězdičkový balení, ale tak kurva nenabízím vína jako LUXUSNÍ VÁNOČNÍ BALENÍ, none???) Zeptal jsem se, jestli si myslí, že je to opravdu Vánoční luxusní balení, a pán už evidentně zmaten (výdejna je jakásik prodejna cedeček) povidá, že ne, a že to můžem roztrhat (znovu) a podivat se dovnitř. To jsem odmítnul, vína čapnul (jasně, tašku na krabici vína prostě nemaj, vždyť doprdele prodávaj cedečka!) s tím, že si to vyřídím se slevomatem. Pán byl vesměs příjemnej, tak jsem zrovna jemu kazit den nechtěl. Se slevomatem si to vyřizuju právě a jenom tímhle blogpostem, nějaký vrácení kreditů na účet nebo cokoli jinýho ať si strčej srolovaný třeba za luxusní klobouček. Jednou jsem kurva přece GOLD člen, tak se tohle stávat nemá VŮBEC! A pokud ano, tak tady je výsledek, slevomati.

A jaké z toho plyne ponaučení? Pokud nakupujete na slevomatu, rozhodně se neřiďte tím, že za svoje peníze dostanete cokoli luxusního. To co si objednáte a za co zaplatíte vaše vydřený peníze navíc rozhodně neodpovídátomu co inzerujou. Chcete-li tedy svým blízkým koupit dárek a nebýt za čuráky, rozhodně nedoporučuju využívat slevomat, protože, jak by řekl můj oblíbený komik, JE TO JAKO BYSTE JIM NASRALI DO KSICHTU. Nezbejvá než doufat, že v těch lahvích nebude něco jako moč, he.

Luxusnější balení luxusních vín už si neumím představit
  • Petr Bořuta, Slevomat.cz

    Zdravíme vás a děkujeme za příspěvek, i když z toho pro vás nevycházíme moc pozitivně.

    Pokusím se navázat na vaše body: Naši prodejnu v Myšák Gallery jsme díky vám skutečně vylepšili a vámi navrhovanou diskrétní zónu rychle zavedli. Co se týče čteček Kindle, napsali jsme k tomu několik tweetů, kde jsme to myslím dobře vysvětlili, ale respektujeme váš odlišný názor na tuto akci.

    Teď k přímo naší nabídce na víno: máme za to, že s obsluhou výdejny pravděpodobně došlo k malému nedorozumění co se týče pojmenování balíčku. U naší nabídky nicméně bylo dosti výrazným způsobem uvedeno, že se jedná o vína z Chile. Posílám odkaz: http://www.slevomat.cz/sleva/62533-sest-luxusnich-vin-z-chile, a už v samotné adrese je Chile zmíněno.

    Co se týče balení, omlouváme se a rozhodně děkujeme za upozornění. Tuto skutečnost a stejně tak i edukaci obsluhy na prodejně, probereme přímo s vinotékou Best Wines, která vína dodává. Rozhodně si ceníme zpětné vazby a jak už víte z minulosti, nenecháme to bez snahy o řešení za naší strany.

    Doufám, že se samotným vínem budete vy nebo obdarovaní spokojení, z předchozích akcí firmy Best Wines máme totiž skvělé hodnocení, například u poslední je hodnocení zatím 4,7 z 5 možných.

    Hezký večer,
    Petr Bořuta
    velvyslanec zákazníků Slevomat.cz

  • honza

    takove bezne vino co se prodava za cca 9eur.. cena za vsech 6 cca 1200 normalne v obchode..

  • Zdenek

    Slevomat je jedna velká kapitola, Nabízejí něco co obchodníci musí jít pod cenu, beru to jako docela dobrou reklamu, zákazník nakoupí vouchery a když je zapomene využít do určitého data, ne že by aspoň propadlo vystavovateli nabídky, ale peníze zůstavají ve slevomatu. Mají 20% z jednoho voucheru a další peníze když klient zapomené využít…. Zlodějna!!!!