Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /data/www/14998/psaci_cz/microsonic/wp-includes/plugin.php on line 546

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /data/www/14998/psaci_cz/microsonic/wp-includes/plugin.php on line 546
Jasně že žiju, volové! |

Jasně že žiju, volové!

soník

V poslední době se vůbec nemnoží otázky co jako je, vo co de a jestli vůbec žiju. Zdá se, že čím dál větší množství lidí odpověď na tuhle palčivou otázku vůbec nezajímá. No tak teda dobře, řikám si, tady to máte: žiju a hrozně zajímavě píšu dál. Z Prahy sem zdrh a mám teď plno práce s tříděním porna který přibejvá snad ještě rychleji než kdy dřív, sortuju taky hodně ruský bouračky na YouTubu a mám plnou hlavu mixů MC Miloshe. Jediný co je nahovno je, že už nemám ani na noviny a tak si prostě žádnej tištěnej cajtung nemužu dovolit. Teda chtěl jsem říct že jsem staromódní a zvostanu u onlajnovýho, kurva, pač se na ajpedě líp čte. A je to mnohem víc svak.

Je potřeba si přiznat, že dovopravdy vznikaj tlaky a narážky jako že sem vyměk a že už mě nic nesere a tak dál, takže pro tyhle kverulanty bych rád podotknul, že sem naopak vytvrdnul a namátkou vyberu pár věcí, který mě poslední dobou fakt serou:

Aby to nevypadalo že nemám na srdci nic pozitivního a že si furt jenom blbě stěžuju, tak vám vokážu taky seznam věcí, ze kterých mám upřímnou radost:

Jak je vidět, jsem to stále já, pořád při smyslech a s pořád ostře nabřitceným humrem. Soník ruleZ, jasný volové?

  • http://taco-beru.name/ TacoBeru

    Jasný!